Inloggen voor MyHBAG

Login

Starten in de branche? Download de brochure.
 

Welkom

HBAG Bloemen en Planten is voor de Nederlandse groothandelaren in bloemen en planten het kenniscentrum. Het biedt aangesloten bedrijven concrete diensten om de professionaliteit van de branche, van de individuele bedrijven en van hun medewerkers te vergroten. Daarmee ondersteunt het HBAG het goed functioneren van de branche.

 

Op onze website kunt U Informatie inzake opheffing/afbouw van bedrijfschappen vinden.

 

Groothandelaren en hun werknemers kunnen via hun vertegenwoordigers problemen aankaarten en meepraten over het beleid. Dat kan ook via e-mail : info@hbagbloemen.nl 
 
Alle in Nederland gevestigde groothandelaren in bloemen, planten en uitgangsmateriaal zijn aangesloten bij het HBAG. Gezamenlijk financieren zij de activiteiten via een procentuele afdracht over de inkoopwaarde van hun facturen.

HBAG Bloemen en Planten is een onderdeel van het Hoofdbedrijfschap Agrarische Groothandel.

 

 


Bent u groothandelaar in bloemen en planten?

Registreer u dan nu voor toegang tot het besloten gedeelte van onze website. Hier kunt u on-line de voor u gereedstaande statistische informatie inzien. Ook kunt u hier debiteuren informatie inzien of opvragen, zoals dat vroeger op de Flowercredit website werd gepubliceerd.


Heeft U belangstelling voor de laatste wijzigingen op onze nieuwspagina's en wilt u via e-mail op de hoogte gehouden worden van bijvoorbeeld elk nieuwsbericht of alle PD mededeling, neem dan een abonnement op onze RSS feeds op de nieuwspagina's.

Click op het RSS logo rss.bmp voor meer informatie hierover.